2012. június 7., csütörtök

Fanyűvő észlelés Mátranovákon

Újabb fanyűvő jelentés érkezett, amiről még egyik kriptid blogon se lehetett olvasni, egy levélben kaptam meg a történetet.
Az eset ismét Mátranovákon történt, de nem mostanában, hanem úgy kb. 2 éve.
Nevek és a kor ismeretlenek maradtak, a levélíró egyébként rendőr! A történet adott:
Mátranovákon van az erdőben egy vadászház és ott voltak iskolások kirándulni. A történet leírója az egyik fiú, de nem a szemtanú. Szóval Ő és két barátja kitalálták, hogy kimennek Simsonnal az erdőbe, hogy megnézzék a csajokat a házaknál. Ez este 8 óra körül lehetett. Az egyikük azonban nem ment ki a házhoz, mert a motorjának valami baja volt, így csak elkísérte őket egy darabig. Azt mondta a két társának, hogy menjenek csak nyugodtan, majd megvárja őket az erdő szélén található úton. Így is történt és a két srác elindult a vadászházhoz. A harmadik, aki ott maradt arra lett figyelmes, hogy egy kis idő elteltével a két srác hulla sápadtan jönnek vissza a motorral és az egyikük talán még sírt is és azt ordibálta, hogy "Menjünk már innen". Aki ott maradt fiú kérdezte, hogy mi van és mi történt. A gyerek nem tudta elmondani csak annyit mondott hogy láttunk valamit "ami nem ember volt"....A két srác aki látta úgy ment befelé a motorral az erdőből hogy alig érte utol őket a harmadikuk.
A levélíró még azt is leírja, hogy : "otthon elmondták hogy mikor mentek ki a vadászház felé a földes úton a lámpa fényében az egyik oldalról valami hirtelen átszaladt előttük nem tudták mi volt az csak annyit tudtak hogy k*baszott magas, vékony és fehér volt ja meg hogy gyors volt"
A fiúk nem voltak részegek, különben a motort sem tudták volna vezetni...

7 megjegyzés:

  1. Ha a rendőr megadta volna a nevét, akkor garancia is lenne a történethez.
    Egyébként ebben a videóban:http://www.youtube.com/watch?v=hkradyu0PXg&feature=endscreen&NR=1 lévő lény vajon inkább agár vagy fanyűvő?.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, de én sem adnám meg, ha valaki rátalál erre félnék hogy elveszítem az állásom, vagy felismernek és kiröhögnek.
      Ez a videó pedig hoax, emlékszem régen volt egy elemzése és kikockázásnál kiderült hogy pár kockán nincs is ott a lény, valamint CGI-ről van szó.

      Törlés
  2. Aham. De azért jó lett volna ha egy garantált rendőr írta volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Garantáltan az, mert az egyik ismerősét személyesen ismerem, és a kollégája :)

      Törlés
  3. Nem lehetne kifizetődő ha kis reklám papírkákat kiragasztgatnál Mátranovák környékén, hogy aki látot vagy tud egy fanyűvő szerűség létezéséről, esetleg élve vagy halva tudna egyett adni akkor jelentkezzen nálad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ötlet! Meg is csinálom szerintem. Csak az a baj hogy nagyon sok ember csak trollkodásból írna, és tegyük fel jön 50 levél, nem lehetne kiszűrni belőlük, hogy melyik igaz és melyik hamis beszámoló.

      Törlés
  4. Tényleg problémás, nem tudom, hogy a Mátranovákiak mennyire ismerik a nagy fehér lény legendáját, de valami bizalom keltő, de egyben az észlelő érdeklődését felkeltő szöveg kéne amit a nem észlelők figyelmét nem kelti föl annyira. Pl; aki látot egy gyanus vékony majomképü magas alakot az segítsen a nyomravezetésében neked, szóban vagy ahogy tud és te is elmagyarázod, hogy ki volt az fura lény és, hogy miért keresed.
    Elég kockázatos, de sajnos kockázat nélkül kifizetődő nyereséget szerezni nehéz:/. Ja és egyébként remélem, hogy azok a szélhámosok akik ezt most olvassák az oldaladon, nem fognak neked emailokat küldözgetni.

    VálaszTörlés