2011. augusztus 22., hétfő

Malawi "terror" állata ( Malawi terror beast )


Hely: Malawi, Afrika
Első észlelés: 2003

A Malawi fenevad egy ismeretlen állatra utal, amely megölt legalább 3 embert és súlyosan megsebesített 16-ot a központi Dowa kerületben, mintegy 100km-re Lilongwe-tól, 2003-ban.
A halálos kimenetelű támadások áldozatai két idősebb nő és egy 3 éves kisgyerek volt.
A fenevad szétroppantotta a koponyájukat és megette a beleiket. Akik túlélték a támadásokat tartós és súlyos sérüléseket szenvedtek el, néhányuk elvesztette mindkét lábát vagy karját és volt olyan aki a fülét és a szemét. Volt egy nő akinek a száját és az orrát harapta ki a vadállat az arcából. Az emberek egy közösségi teremben találtak menedéket, a kerület központjában, annak érdekében, hogy elkerüljék a fenevadat, melyet nem kaptak el.
Augusztusban ismét felbukkant egy gyilkos állat, amely megölt 5 embert és megcsonkított másik 20-at, mielőtt a katonai rendőrség megölte az állatot.
A vadőrök azonosították a fenevadat ami egy veszett hiéna volt szerintük, de a lakosság erősen tiltakozott, mondván hogy ők nem azt látták, mert a hiénáknak a hátsó lábai sokkal rövidebbek.A 30 éves Morgan Amoni, akinek az apját megtámadta a fenevad és a kórházba került, úgy véli a fenevad nem hiéna és nem természetes vadállat.

SAJÁT VÉLEMÉNY: 1.)Az állat hiéna, csak a rémült tanúk sokkot kaptak vagy félelmükben nem mérték fel teljesen az állatot, ezért adtak róla téves leírást. 2.) Kaptam egy jó tippet. Az állat hiéna, de nem a mostani, inkább az ősrokona, melynek neve Dinocrocuta. Ráadásul ez is hiéna szerű és Afrikában élt.A lábai sokkal erősebbek és vaskosabbak voltak, mint a mostani hiénáké és olvassuk is vissza, hogy a falusiak megemlítették a lábait hogy másabbak voltak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése