2012. szeptember 15., szombat

Chupacabra II. rész

Első észlelés: 1987
Hely: Amerika, Mexikó, Puerto Rico

A Chupacabráról már írtam egyszer régebben, mely ITT olvasható, de gondoltam készítek egy folytatást, mert nem minden lehetőséget írtam le ezzel a lénnyel kapcsolatban. Most következnek a vadabb teóriák.

Tehát összességében leírva ez az állat Mexikóban tűnt fel 87' körül. A leggyakoribb leírása hogy kb.1,2 méter magas, két karmos lába van, és olyan ívben hajolnak, mint egy kengurué és nagyokat szökdécsel, ugrik velük. Két keze is szintén karmos. Az állatok vérét szívja ki, sebészeti pontosságú sebeket hagyva.

Már volt egy feltevés, mely szerint megtalálták az igazi Chupacabrát, mely egy hibrid kutyaféle volt. Erről fotók is készültek és a leírás is hasonlít, arra vonatkozóan ahogy a szemtanúk elmondták hogy is néz ki az állat.
De nagyon sok szemtanú szerint ez nem az amit ők láttak.
A legtöbben ez mellett a kinézet mellett voksolnak, tehát így néz ki. Ez az illusztráció számtalan témával foglalkozó könyvben megjelent. Akik eddig nem tudták lerajzolni, mit is láttak és megmutatták a könyveket az illetőnek, rögtön ráismert, hogy "igen,ezt láttam, pontosan ilyen volt!".
Nagyon sok szemtanú összehozásba hozza az UFO-kal a lényt. És valóban: Puerto Ricoban nagyon nagy az UFO aktivitás és többen is arról számoltak be, hogy mikor a Chupacabrát észlelték akkor láttak repülő csészealjakat is. Sőt, volt olyan beszámoló is hogy látták a lényt az UFO alatt majd hirtelen eltűnt. Mások arról számoltak be, hogy látták a lényt lebegni. A szárnyak nélkül. Egy állat mint tudjuk, nem tud szárny nélkül repülni vagy egy helyben lebegni. Ez a lény viszont tud. Hogy hogyan, azt nem tudjuk, de arra tippelnek az emberek, hogy ehez a hátán lévő "tüskéket" használja. Ezek a "tüskék" elkezdenek rezegni és ekkor szokott az állat felemelkedni a földről. Valószínűleg kapcsolat van tehát a két dolog között.

Többen azt mondják és hiszik is, hogy maga az állat valójában egy földönkívüli. Egy állat nem tud csak úgy eltűnni egy szempillantás alatt. Ha jól megnézzük a Chupacabrát, akkor olyan mintha egy hüllőt kereszteztek volna egy kis szürkével. A kis Szürkék jól ismertek az ufológia területén, ők az állítólagos egyik faj, akik rendszeresen látogatják a földet. Nekik is pontosan olyan arcuk van mint a Chupacabrának, kerek fej, vékony száj, pici lyuk orr és nagy rovarszerű szemek. A test azonban nem illik a Szürkék leírására. Azért is jöhettek ide és annyi van ufó élmény itt, mert itt Mexikóban található az egyik legnagyobb űrteleszkóp a világon.
A test egy másik fajra illik, ami már az eléggé szélsőséges kategóriába esik még az ufó hívők között is, sokan kételkednek a létezésükben és nincs annyi kontakt és elrablásos beszámoló róluk, mint a szürkéknél. Ezeknek a neve Reptiliánok, egy hüllőszerű faj. Hivatalos tudósok megállapították, hogy ha a dinoszauruszok nem pusztulnak ki és tovább fejlődnek, elvesztik a farkukat, ezáltal nincs szükségük rájuk és felegyenesedve tudnak járni és végül humanoid szerűek lesznek.

Itt muszáj megemlítenem még egy elméletet: Ugyebár számos helyről érkeznek dinoszaurusz szerű kriptid jelentések. Nézzük meg a Chupacabra illusztrációit és leírásait. Zöld szerű bőr, óriási karmok a kéz végeken és a kenguruszerű lábakon. Majd valami kisebb fajta "tüskék" sorakoznak végig a háton. Ez nagyon de nagyon is hasonlít a már kihalt Raptorra.
Néhány Chupacabra leírásban megemlítik, hogy az állat keverék lehet, se nem hüllő, de se nem emlős, mert bár a bőre zöldes és pikkelyszerű, mégis van rajta valamiféle pár milliméteres szőrcsomó. Lehet ezek nem is szőrök, hanem egy kezdetleges, kialakulóban lévő tollazat, ami megfigyelhető volt pár raptornál pontosan ott ahol a Chupacabrán látják, azaz a feje tetején és a hátán egyvonalban. Ha tovább fejlődik pár faj, biztos hogy tollak alakulnak ki, mint a madaraknál.
Sok beszámoló még azt is kifejti, hogy nem is a fogaival hanem a nyelvével szúrja ki a sebeket. Ez akkor azonban elveti a raptor elméletet. Sok tetemet megvizsgáltak, amiket a Chupacabra ölt meg. A testszövetekben ismeretlen fehérjéket és enzineket találtak, melyek teljesen ismeretlenek a Földön, teljesen besorolhatatlanok. Ezek olyan hatást váltottak ki, hogy az állatok vére nem alvadt meg és folyékony maradt, valamint a testeken nem állt be a hullamerevség.
Így könnyebben kitudják szívni az összes vért az állatokból.

A találgatások száma még itt sem ér véget, van aki úgy hiszi ezek egyike sem a jó megoldás, az élőlény egyszerűen csak egy elszabadult kísérleti szörnyeteg(ek), melyeket géntechnológiával állítottak elő. A katonaság egy bázisa is megtalálható Puerto Rico területén itt végezhettek kísérleteket, majd egy balsors következtében az állat kiszökött a laborokból és az erdőben talált menedéket. A másik lehetőség az, hogy szánt szándékkal engedték ki, hogy teszteljék hogyan viselkedik a környezetében. Érdekes módon a katonaság és a kormány némaságba burkolódzik és nem akarják megcáfolni az ilyen elméleteket, semmit sem mondanak ezzel kapcsolatban. A köznép megnyugtatására ki jelenthetnék, hogy " Nyugodjanak meg, mi nem tettük semmit, nem tudjuk mi ez, lehet csak tömeghisztéria, de nem a mi lényünk!"....de semmi ilyesmi nem történt.
Bár ha kijelentenék ezeket a dolgokat óriási pánik alakulna ki.

Ellenvetés ez ellen is, hogy ilyen lényeket nem tudnak az emberek előállítani, kivéve ha a katonaság és egyéb szervezetek nem tartanak legalább 20 évvel előrébb a géntechnológiában, mint ahogy az állampolgárok tudják. Erre is megvan az esély természetesen.

Mint láthatjuk a Chupacabra kérdés még egyáltalán nem oldódott meg. Rendőrök, polgárok, nyomozók kutatják a lényt. Világhírű lett ez az állat, nemhiába a leghíresebb kriptid és egyben a legtitokzatosabb is...

1 megjegyzés:

  1. Szia! Ez most fura lesz de mi van ha ez a lény úgymond "vámpír". Elég értelmetlenül hangzik de mondjuk e-mailben el tudnám magyarázni.

    VálaszTörlés